Aart van der Jagt aan het werk bij StC International B.V.

Sinds mei 2020 versterkt Aart van der Jagt, in de functie van Accountmanager, het team van StC International B.V. 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De Lier, 26 mei 2020:  sinds mei 2020 versterkt Aart van der Jagt, in de functie van Accountmanager, het team van StC International B.V.  “We zijn erg blij met de komst van Aart. Aart heeft al 20 jaar ervaring in de AGF handel. We verwachten dat hij met zijn ervaring het bedrijf mede verder kan uitbouwen naar wat we voor ogen hebben” vertelt Jan van der Kaden.

Aart heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging. “Naar aanleiding van het luisteren van een podcast, die Jan samen met zijn vrouw had opgenomen over ondernemen, zijn we in contact gekomen. Het klikte goed en na een aantal gesprekken heb ik besloten om voor StC te gaan werken. Mijn eerste weken zitten er op en ik heb nog geen spijt” vertelt Aart lachend.

StC staat voor zaken doen direct met de bron: Source To Consumer. Jaarrond beleveren wij zowel de Retailmarkt als de daghandel van verse groenten. StC is sterk in bemiddeling tussen de vraag en het aanbod in de markt. Elke medewerker van StC heeft al geruime ervaring in de AGF handel en zijn voor de klant de ogen en oren in de markt.

Aart van der Jagt is per telefoon te bereiken op +31 174 75 29 50 en per mail op aart@stcint.eu.

Meer lezen?