Duurzaamheid

Wij willen de wereld kleuren op verschillende manieren

Visie

De visie van StC is om kleur te geven aan de wereld voor anderen. Door het succes van StC willen we een bijdrage doen om de wereld een stukje beter te maken. Het doel van de stichting is het bestrijden van armoede, een special hart gaat uit naar kinderen.

De stichting maakt de verbinding tussen het bedrijfsleven en de mensen die kleur aan het leven zo hard nodig hebben. De stichting zoekt de samenwerking op met partijen die praktisch werk uitvoeren in het veld.

Wilt u meer informatie over de stichting dan kunt u contact opnemen met Joan van der Kaden via joan@stcint.eu

Eerlijke handel

Een kernwaarde van StC is transparant zijn. Om transparant te kunnen zijn is het belangrijk dat we onze partners met zorg selecteren. Er is oog voor de wijze waarop gewerkt wordt. We werken graag samen met partners die verantwoord ondernemen. Daarnaast is het uiteraard vanzelfsprekend dat we niet samenwerken met partijen die zich in laten met het schenden van mensenrechten zoals kinderarbeid en mensenhandel.

Goed werkgeverschap

Voor de medewerkers bij StC is een gezonde en inspirerende werkomgeving gecreëerd. We vinden het belangrijk dat er een veilige omgeving is waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt voor elke medewerker gekeken naar de ontwikkeling en er is een opleidingsbudget beschikbaar om de professionele groei van de medewerkers te ondersteunen.

Vitaliteit is een onderwerp dat hoog in het vaandel staat bij StC. We vinden goede voeding belangrijk. Zo wordt er elke dag voor een gezonde lunch gezorgd waar ook groenten een onderdeel van zijn. Verder kan er onbeperkt (gedroogd) fruit gepakt worden. Daarnaast kunnen medewerkers wekelijks deelnemen aan een gezamenlijke sport- box training op locatie.

StC organiseert ook verschillende feesten en attenties voor de medewerkers voor bijvoorbeeld Pasen, Sinterklaas en Kerstmis.