Loods medewerker

Wil jij werken bij een gezonde organisatie gericht op vooruitgang? Bekijk dan nu onze vacature voor loods medewerker.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 

StC International B.V. is een kleurrijke organisatie die gespecialiseerd is in het exporteren van verse kasgroenten wereldwijd. Met een leuk en collegiaal team worden diversen klanten wereldwijd dagelijks voorzien van onze verse producten. Bij StC staat trots, vindingrijk, transparant zijn en gedreven in wat je doet hoog in het vaandel.

 

Wij zijn op zoek naar een loods medewerker

 

Als loods medewerker ben je dagelijks verantwoordelijk voor het laden en lossen van ons versproduct. Tevens maak je orders verzendklaar voor zowel nationale als internationale klanten. Het uitvoeren van verschillende werkzaamheden om de kwaliteitszorg te waarborgen komt jou ook niet onbekend voor.

 

Wil jij werken bij een gezonde organisatie gericht op vooruitgang? Bij StC International B.V. staat het gezamenlijke resultaat boven het individuele belang. Er is aandacht voor de mens achter de werknemer en er wordt op een ontspannen manier met elkaar samengewerkt. Een organisatie met perspectief dus.

 

Voor meer informatie over de functie en ons bedrijf kun je contact opnemen met Maurice Langeslag telefoonnummer 06 – 86 88 00 32. Je sollicitatie kun je per mail richten aan maurice@stcint.eu

Meer lezen?