Onze merken

Eerste klas kwaliteit, voedselveilig en betrouwbaar staan permanent hoog in het vaandel bij onze merken.

QROWN®

DE KROONDRAGER ONDER DE AGF HANDELSMERKEN

QROWN® is het exclusieve handelsmerk van StC International. QROWN® staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en voedselveiligheid; onze belangrijkste waarden als leverancier in glasgroenten, vollegrondsgroenten of citrusvruchten. De leveranciers van onze QROWN® producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van teelt, productie, plantgezondheid en voedselveiligheid. QROWN® bestaat uitsluitend uit de kroonjuwelen onder de kasgroenten, geteeld in Marokko en Polen, voor diverse afzetkanalen, zoals retail, groothandel en horeca.

Interesse in QROWN®, als leverancier of afnemer? Wij vertellen u graag alles over ons exclusieve merk! Bel met ons salesteam op +31 174 75 29 50 of stuur een e-mail naar info@stcint.eu. 

 

JOHANNES VERPAKKING

STEEK JE PRODUCTEN IN EEN NATUURLIJK JASJE!

We zijn een van de trotse exclusieve dealer van de nieuwe duurzame verpakkingslijn Johannes. Omdat ook wij, net als Johannes, vinden dat de tijd rijp is voor een andere aanpak van verpakken.

“De tijd is rijp voor een puur natuur verpakking met een duurzame aantrekkingskracht. De volledig recyclebare verpakkingen van Johannes zijn stuk voor stuk vriendelijke verleiders waar je blij van wordt… en de natuur ook!”

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van StC International. Samen maken we de wereld graag een stukje mooier. Dat doen we op verschillende manieren, zoals de samenwerking met Johannes: een sterk merk, met een goed verhaal. De kwalitatieve producten van Johannes zijn gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, praktisch, handzaam én opvallend. Met een uitgebreid assortiment aan schalen en manden, groot en klein, heeft Johannes voor ieder type product een eigen verpakking.

Naast het gebruik van de kant-en-klare, duurzame verpakking, kan deze ook onder ‘private label’ worden verkocht. 

Informeer voor de mogelijkheden bij ons salesteam. Bel +31 174 75 29 50 of stuur een email naar info@stcint.eu. Of kijk voor meer informatie op de website Johannes

Interesse in Qrown® Product of Johannes Verpakking?

Uw product in onze Qrown® verpakking? Of bent u geïnteresseerd in Johannes Verpakkingen?

We gaan graag met u in gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen via +31 174 752950 en via info@stcint.eu

 

Bent u enthousiast geworden?

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.