Sales Support Retail medewerker

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

 

StC International B.V. im- en exporteert wereldwijd jaarrond verse groenten en fruit. Gezamenlijk hebben we één doel en dat is de wereld meer kleur geven.

Wij zijn op zoek naar een fulltime Sales Support Retail medewerker.

Als onze Sales Support Retail is het beheren van onze Retailklanten jouw grootste verantwoordelijkheid. Ga jij goed op procesmatig werken, het controleren van taken met verschillende facetten om te bekijken of alles in rechte banen loopt en is communicatie hierin de sleutel voor jou? Dan worden we nu al blij van je!

Dit betreft een fulltime functie op basis van 40 uur. De werkdag start om 07:00 uur met verse koffie die net gezet is door je collega. Je controleert de Retailorders van deze dag. De wijzigingen voer je door zowel aan de inkoop- als verkoopkant. Je controleert de labels en stickers en maakt de exportdocumenten in orde.

Je werkt nauw samen met onze Accountmanagers Retail. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de orders van A tot Z nauwkeurig worden afgehandeld en de juiste producten op tijd bij onze klant aankomen.

Daarnaast voer je nog een aantal administratieve taken uit om het salesproces te ondersteunen. Zoals het inzichtelijk maken wat er op voorraad staat voor het salesteam. Ook ben je verantwoordelijk voor de totale administratieve afhandeling van onze ompakafdeling. Je zorgt voor voldoende fust- en palletvoorraad en je communiceert en controleert de uren van de uitzendkrachten die worden inhuurt voor de afdeling Ompak.

 

Wat bieden wij jou?

  • Goede arbeidsvoorwaarden met mogelijkheden tot opleidingen en uitzicht op een vast dienstverband;
  • Duidelijk inwerkschema met een zeer kort lijntje met je teamleider;
  • Werken bij een organisatie die als drijfveer heeft om een bijdrage te leveren aan een betere wereld;
  • Elke dag een gezonde lunch;
  • Een organisatie met een open cultuur en een grote betrokkenheid. Het nemen van initiatief en de ontwikkeling van eigen ideeën wordt gemotiveerd en beloond;
  • Leuke werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan;
  • Een organisatie met een visie en de daadkracht om deze waar te maken.

 

Heb je nog vragen over de vacature?  Dan kan je telefonische contact opnemen met Joan van der Kaden op +316 51 58 11 96. Bij interesse nodigen we je uit om je motivatie en CV per mail te versturen aan joan@stcint.eu

 

Meer informatie over ons bedrijf en de vacature is te vinden op www.stcint.eu

 

Meer lezen?