Hoeveel redenen wilt u hebben om met StC te werken?

StC staat voor zaken doen direct met de bron: Source To Consumer. Jaarrond beleveren wij u wereldwijd van verse groenten en fruit van hoge kwaliteit. We zijn sterk in bemiddeling tussen de vraag en het aanbod in de markt. Met een professioneel team willen we elke dag het beste halen uit de markt en uit ons zelf om u optimaal te bedienen met een vers product!

Altijd verse producten, door korte lijnen

Bij StC bent u altijd verzekerd van verse groenten, vollegrondsgroenten en citrusvruchten. Ons accent ligt namelijk op dag- en weekhandel. Snel inspelen op een snel veranderende vraag is daardoor eenvoudig. En korte lijnen dragen bij aan een goede kwaliteit.

Eén leverancier volstaat

StC heeft een groot netwerk van producenten voor uiteenlopende producten. Glasgroenten, vollegrondsgroenten of citrusvruchten; we kennen de telers die betrouwbaar zijn en telen volgens strenge maatstaven. Door de keus voor Nederland, Spanje en Marokko als belangrijkste productielanden blijven aanvoerlijnen kort. Zo heeft u aan één aanspreekpunt genoeg voor een compleet pakket. Jaarrond!

Meer service, meer betrokkenheid

Hoe klantgericht wilt u het hebben? We zijn een leverancier die toegankelijk en flexibel is. Eén die geen moeite te véél is. Ook niet last-minute. Die persoonlijke service is typisch StC. En ook richting telers zijn we betrokken. We investeren in jarenlange relaties. Daardoor kunnen we op onze producenten rekenen.

Groot en betrouwbaar netwerk

In de handel in groenten en fruit gaat het vaak om kansen benutten. Dat kan alleen als u niet gebonden bent aan vaste toeleveranciers. Daarom werkt StC met een groot netwerk. Telers die goed bekend staan en die kwaliteit leveren, zonder de verplichting dat we hun complete aanbod moeten afnemen. Zo blijft de flexibiliteit in de keten gehandhaafd. U bepaalt wat ú wilt inkopen. En zo heeft u ook de zekerheid van een compleet pakket, met een hoge beschikbaarheid en een goede kwaliteit.

Zekerheid over voedselveiligheid

Voedselveiligheid mag nooit ter discussie staan. Met StC heeft u die garantie. Nationale en internationale regels en richtlijnen staan voorop, zoals certificering conform Global-GAP. Want als het om (kwaliteits)toleranties gaat, doen we geen enkele concessie.

Ons team

Jan van der Kaden

Managing Director
Jan is te bereiken op jan@stcint.eu en op +31 174 752 952
Bel Jan

Joan van der Kaden

Office Manager
Joan is te bereiken op joan@stcint.eu en op +31 174 752 954
Bel Joan

Andrzej Knop

Key Accountmanager & Sourcing
Andrzej is te bereiken op andrzej@stcint.eu en op +48 735 916 404
Bel Andrzej

Marek Knop

Accountmanager
Marek is te bereiken op marek@stcint.eu en op +31 174 752 953 / +48 668 331 110
Bel Marek

Aart van der Jagt

Accountmanager
Aart is te bereiken op aart@stcint.eu en op +31 174 752 958
Bel Aart

Fleur Verbeek

Junior Accountmanager
Fleur is te bereiken op fleur@stcint.eu en op +31 174 752 950.
Bel Fleur

Peter Fes

Productmanager Glasgroenten
Peter is te bereiken op fleur@stcint.eu en op +31 174 752 951.
Bel Peter

Maya Korpershoek

QA Manager
Maya is te bereiken op maya@stcint.eu en op +31 174 752 955
Bel Maya

Peter Roelofsen

Quality Control
Peter is te bereiken op p.roelofsen@stcint.eu en op +31 174 752 950
Bel Peter

Bent u enthousiast geworden?

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.