Telers & Bronnen

StC biedt een compleet assortiment aan verse groenten en fruit aan. Een deel van het assortiment wordt geleverd door onze telers. Samen met de teler bepalen we de strategie naar de eindklant.Elke teler levert de beste kwaliteit onder eigen merk, 
of onder onze merknaam: Qrown®.

Arthur van Geest Komkommers

Arthur van Geest komt uit een echt ondernemersgezin en nam in 2000 het roer over. Zijn vrouw en hij worden ondersteund door een wisselend aantal medewerkers, afhankelijk van het seizoen.

“Als je ’s zomers plant dan heb je na drie weken al productie. En je ziet precies wat je doet, als je iets goed doet in de teelt of juist verkeerd, dan zie je dat ook heel snel terug.” Arthur streeft naar een zo hoog mogelijk aantal komkommers, een goede kwaliteit, en zo duurzaam mogelijke teelt. Dit alles natuurlijk tegen een zo verantwoord mogelijke kostprijs.

De teelt is gecertificeerd met GLOBALG.A.P. 

Red-Kes

Fresh From RED-KES

Red-Kes is een innovatief glastuinbouwbedrijf van ruim 7 hectare. Bij kwekerij RedKes wordt de grove trostomaat Merlice geteeld. De oogstperiode is half maart tot eind november. RedKes is Global Gap gecertificeerd. Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel.

StC adviseert en ontzorgt Red-Kes in het vermarkten van de grove trostomaten. Het premium brand heet Red-Kes. Dit merk is in samenwerking met StC ontwikkeld en in de markt gepositioneerd. StC heeft het exclusieve recht van het merk Red-Kes.

Website Red-Kes

Bronnen

StC heeft een groot netwerk van producenten, met uiteenlopende producten. Glasgroenten, vollegrondsgroenten of citrusvruchten.
Onze telers zijn betrouwbaar en telen volgens de EU maatstaven en de GLOBAL G.A.P. standaard.

Door de keus voor Nederland, Spanje, Marokko, Polen, Turkije en Italië als belangrijkste productielanden blijven aanvoerlijnen kort. Zo heeft u aan één aanspreekpunt genoeg voor een compleet pakket. Jaarrond!

Wilt u leverancier worden?

StC International staat open voor nieuwe bronnen en (kas) groenten leveranciers. 
We gaan graag met u in gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.
U kunt contact met ons opnemen via +31 174 752950 en via 
info@stcint.eu