Telers & Bronnen

StC biedt de klant een compleet assortiment aan verse groenten en fruit aan. Een deel van het assortiment wordt geleverd door onze telers. Samen met de teler bepalen we de strategie naar de eindklant. Elke teler van StC levert de beste kwaliteit onder hun eigen merk.

Nieuwkoop paprika's BV

Met liefde geteeld, en dat proef je!

Paprika Nieuwkoop is een echt familiebedrijf. Zij hebben al decennia lang ervaring met paprika teelt opgebouwd. Met veel enthousiasme en gedrevenheid hebben Pascal, Joeri en vader Geert van de Sande de kwekerij uitgebouw tot een modern glastuinbouwbedrijf van ruim 10 hectare. De oogstperiode is van de paprika’s begin maart tot en met november.

Transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn waardes welke Nieuwkoop Paprika’s en StC met elkaar delen. Op basis van deze waardes bouwen wij gezamenlijk aan een toekomst. StC adviseert en ontzorgt Nieuwkoop Paprika’s in het vermarkten van hun paprika’s. 

Voedselveiligheid is een belangrijke pijler voor Nieuwkoop Paprika. Om die reden zijn zij dan ook Global Gap, GRASP, Tesco Nurture en Planet Proof gecertificeerd.

Red-Kes

Fresh From RED-KES

Red-Kes is een innovatief glastuinbouwbedrijf van ruim 7 hectare. Bij kwekerij RedKes wordt de grove trostomaat Merlice geteeld. De oogstperiode is half maart tot eind november. RedKes is Global Gap gecertificeerd. Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel.

StC adviseert en ontzorgt Red-Kes in het vermarkten van de grove trostomaten. Het premium brand heet Red-Kes. Dit merk is in samenwerking met STC ontwikkeld en in de markt gepositioneerd. StC heeft het exclusieve recht van het merk Red-Kes.

Website Red-Kes

Bronnen

StC heeft een groot netwerk van producenten voor uiteenlopende producten. Glasgroenten, vollegrondsgroenten of citrusvruchten; we kennen de telers die betrouwbaar zijn en telen volgens strenge maatstaven. Door de keus voor Nederland, Spanje, Marokko, Polen, Turkije, Israël, Egypte en Italië als belangrijkste productielanden blijven aanvoerlijnen kort. Zo heeft u aan één aanspreekpunt genoeg voor een compleet pakket. Jaarrond!

Wilt u leverancier worden?

StC International staat open voor nieuwe bronnen en (kas) groenten leveranciers.

We gaan graag met u in gesprek om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen via +31 174 752950 en via info@stcint.eu

Bent u enthousiast geworden?

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.