Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

(fulltime) Inkoper glasgroenten

"StC International B.V. voegt waarde toe aan de markt, de wereld en het leven van mensen."

We zijn een kleurrijke organisatie die leeft voor het creëren van win-win-win situaties en we genieten dan ook van nieuwe ontmoetingen en kansen. Het ondernemerschap geeft de mogelijkheden te investeren en zorg te dragen voor de omgeving, voor de mensen en de handelspartners waar we mee werken en landen

waarin we actief zijn. Successen worden samen behaald, samen gevierd en samen gedeeld. Wij zijn een trotse AGF – verkoopmakelaar. We zijn internationaal vertegenwoordigd met onze vaste telers en we verkopen de producten met het oog op de gezamenlijke belangen.

StC International BV groeit hard en is daarom volop in ontwikkeling. We bouwen actief aan toekomstbestendige organisaties in Nederland, Polen en Frankrijk en daarom zoeken we enthousiaste collega’s die graag willen meebouwen en houden van een uitdaging! 

Wat vinden we belangrijk?

Kernwaarden

Betrouwbaar – we zeggen wat we doen en komen afspraken na

Lef – we tonen lef en durven het (anders) te doen

Respect – Iedereen is uniek en waardevol Ik analyseer

Plezier – wij maken lol &hebben plezier in de dingen die we doen

Delen – we zijn vrijgevig en delen wat we ontvangen

Handelswijze

Ik zie – ik zie kansen en herken potentie

Ik verbind – ik ben oprecht geïnteresseerd & werk vanuit de relatie  

Ik creëer – samen maken we een plan voor een win-win situatie

Ik lever – ik lever zoals afgesproken en op tijd

Ik kleur – het leven van mensen en de wereld

Functieomschrijving

Als inkoper ken jij je markt. Je weet de markt te lezen en met voortschrijdend inzicht weet je de accountmanagers pro-actief te informeren om samen de beste deals te maken. Hierbij zoek je continue naar de beste kwaliteit/bron en weet je de kortste route te vinden ‘from field to fork’.

Een belangrijk onderdeel van je functie is het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties met bestaande en nieuwe telers/leveranciers. Je bezoekt ze regelmatig, zorgt voor een objectieve beoordeling en bouwt samenwerkingen op die bijdrage aan de groei van onze klanten.

Voorbeeld van weekinvulling

Begin van de week analyseer je de markt, voorzie je de accountmanagers van waardevolle inzichten en help je ze om de beste deals te maken. Gedurende de week heb je nauw contact met de accountmanagers en keurmeesters om te zorgen dat de klantspecificaties worden nageleefd. Eind van de week bezoek je relaties, telers en zorg je samen met je collega’s dat we geen onnodige voorraad meer hebben en vers de nieuwe week kunnen starten.

Zo maak ik impact

Jij vertegenwoordigd STC en onze telers die met hart en ziel onze prachtige producten telen voor onze klanten en consumenten. 
Jij zorgt voor win-win-win samenwerkingen zodat wij kunnen blijven innoveren en werken aan de mooiste producten, nu en in de toekomst.

Wat wij je bieden?

  • Een mooi salaris passend bij je kennis en ervaring
  • 26 dagen verlof
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien naar een rol van in- of verkoper
  • Iedere vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega’s
  • Iedere maand een goed gevulde groentekrat
  • Meerdere keren per jaar een gezellig teamuitje (als je dit gezellig vindt natuurlijk)
  • Alle ruimte om jouw ideeën aan te dragen en ermee aan de slag te gaan!

Procedure

Na een kennismakingsgesprek voeren we doorgaans minimaal ook een tweede gesprek bij ons op locatie in Honselersdijk.
Bij een goed gevoel van beide kanten plannen we, nog voordat er een voorstel volgt, een zogenaamde “Keys-test” waarbij jouw talenten in kaart worden gebracht. We gebruiken dit om je optimaal in te kunnen passen in de organisatie. Alle medewerkers hebben een dergelijke test gedaan en deze uitkomsten worden dagelijks gebruikt in de aansturing. 

Voordat je begint aan je nieuwe avontuur bij StC International, ontvang je van je directe leidinggevende een inwerkprogramma.
Je leert de organisatie kennen door
diverse één-op-één gesprekken met collega’s van andere afdelingen en wordt ingewerkt door een buddy. Gedurende je eerste maanden kijk je wekelijks met je leidinggevende terug op het afgelopen week en de gemaakte voortgang.
Dit zijn momenten waarop ook besproken wordt of bijsturen nodig is om jou zo goed als 
mogelijk te laten wennen aan je nieuwe collega’s en werkgever.

Interesse?

Neem contact op met Maurik Molenaar: 06-51 85 87 63

Meer lezen?