"StC International B.V. voegt waarde toe aan de markt, de wereld en het leven van mensen."

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega:

(fulltime) Loods medewerker/voorman productie

We zijn een kleurrijke organisatie die leeft voor het creëren van win-win-win situaties en we genieten dan ook van nieuwe ontmoetingen en kansen. Het ondernemerschap geeft de mogelijkheden te investeren en zorg te dragen voor de omgeving, voor de mensen en de handelspartners waar we mee werken en landen.

waarin we actief zijn. Successen worden samen behaald, samen gevierd en samen gedeeld. Wij zijn een trotse AGF – verkoopmakelaar. We zijn internationaal vertegenwoordigd met onze vaste telers en we verkopen de producten met het oog op de gezamenlijke belangen.

StC International BV groeit hard en is daarom volop in ontwikkeling. We bouwen actief aan toekomstbestendige organisaties in Nederland, Polen en Frankrijk en daarom zoeken we enthousiaste collega’s die graag willen meebouwen en houden van een uitdaging!

Wat vinden we belangrijk?

Kernwaarden

Betrouwbaar – we zeggen wat we doen en komen afspraken na

Lef – we tonen lef en durven het (anders) te doen

Respect – Iedereen is uniek en waardevol Ik analyseer

Plezier – wij maken lol &hebben plezier in de dingen die we doen

Delen – we zijn vrijgevig en delen wat we ontvangen

Handelswijze

Ik zie – ik zie kansen en herken potentie

Ik verbind – ik ben oprecht geïnteresseerd & werk vanuit de relatie  

Ik creëer – samen maken we een plan voor een win-win situatie

Ik lever – ik lever zoals afgesproken en op tijd

Ik kleur – het leven van mensen en de wereld

Functieomschrijving

In de rol van loods medewerker/voorman productie zorg je ervoor dat onze verse producten op de juiste manier de deur uitgaan.
Zo zorg je er samen met het team van uitzendkrachten voor dat het product in de juiste verpakking naar de klant toegaat maar ook dat de kwaliteit van ervan in orde is. 

In de rol van voorman zorg je ervoor dat de teamleden weten wat ze moeten doen en opdrachten op tijd klaar zijn. Daarnaast help je je collega’s in de loods met het orderpicken en help je chauffeurs met laden en lossen. We pakken zaken aan als één team en gaan uitdagingen niet uit de weg!

Voorbeeld van daginvulling

’s Ochtends start je op en zorg je dat alle benodigde materialen klaarstaan en het team bij aanvang van de werkzaamheden direct kan starten. Je begeleidt het team tijdens de opdrachten en werkt deels mee. In de tussentijd houd je ook je planning in de gaten en help je met orderpicken en laden en lossen. Je zorgt voor orde en netheid en zorgt dat je overzicht houdt over het uit te voeren werk, ook al richting de volgende dag.

’s Middags maak je met je directe collega’s van de loods en de commerciële afdeling een planning voor de volgende dag Je berekent hoeveel medewerkers nodig zijn om het werk op tijd klaar te krijgen en denkt alvast na over de volgorde van de orders.
Daarnaast help je je directe collega’s met de verladingen tijdens de 
middagdrukte om zo onze docks zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken!

Zo maak ik impact

In je dagelijkse werkzaamheden zorg je ervoor dat onze klanten de producten ontvangen die ze bestellen en daardoor tevreden blijven.
Je bent onderdeel van de machinekamer van StC en zorgt er in je dagelijkse werkzaamheden voor dat onze klanten krijgen wat ze bestellen. Je kijkt kritisch mee met het proces en borgt op deze manier klanteisen en afspraken. De rol die je vervult is essentieel en draagt voor een heel groot deel bij aan de langdurige en duurzame relaties die we wensen te hebben met onze klanten en afnemers!

Wat wij je bieden?

  • Een mooi salaris passend bij je kennis en ervaring
  • 26 dagen verlof
  • Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie
  • Iedere vrijdag een gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega’s
  • Iedere maand een goed gevulde groentekrat
  • Meerdere keren per jaar een gezellig teamuitje (als je dit gezellig vindt natuurlijk)
  • Alle ruimte om jouw ideeën aan te dragen en ermee aan de slag te gaan!

Procedure

Na een kennismakingsgesprek voeren we doorgaans minimaal ook een tweede gesprek bij ons op locatie in Honselersdijk. Bij een goed gevoel van beide kanten plannen we, nog voordat er een voorstel volgt, een zogenaamde “Keys-test” waarbij jouw talenten in kaart worden gebracht. We gebruiken dit om je optimaal in te kunnen passen in de organisatie. Alle medewerkers hebben een dergelijke test gedaan en deze uitkomsten worden dagelijks gebruikt in de aansturing.

Voordat je begint aan je nieuwe avontuur bij StC International BV ontvang je van je directe leidinggevende een inwerkprogramma. Je leert de organisatie kennen door diverse één-op-één gesprekken met collega’s van andere afdelingen en wordt ingewerkt door een buddy. Gedurende je eerste maanden kijk je wekelijks met je leidinggevende terug op het afgelopen week en de gemaakte voortgang. 
Dit zijn momenten waarop ook besproken wordt of bijsturen nodig is om jou zo goed als mogelijk te laten wennen aan je nieuwe collega’s en werkgever. 

Interesse?

Neem contact op met Maurik Molenaar: 06-51 85 87 63
Vacature delen?