Voedselveiligheid & kwaliteit

Verse producten met de beste kwaliteit.

Certificering

> Nieuws <

01-05-24 | Biologische producten

Het certificaat voor de invoer, distributie en opslag van biologische groenten, fruit en kruiden is opnieuw behaald. Het certificaat is geldig tot 01-01-2026. klik hier voor het BIO certificaat.

 
14-07-23 | Biologische producten

Het certificaat voor de invoer, distributie en opslag van biologische groenten, fruit en kruiden is verlengd. Het certificaat is geldig tot 31-12-2024, klik hier voor het BIO certificaat.

 

24-05-23 | Onaangekondigde audit IFS 

Op 16-17 mei jl. heeft LRQA de IFS standaarden gecontroleerd door middel van een onaangekondigde audit. Beide certificaten zijn wederom op higher level behaald. 

IFS Broker: 100%
Scope: import and wholesale of fresh fruits, herbs and vegetables. 

Het certificaat is behaald en geldig tot 11-07-2024
Klik hier voor het
 Broker certificaat.

IFS Food:  98,81%
Scope: Sealing of cucumbers in PP foil and packing of bell peppers in cardboard trays with banderol.

Het certificaat is behaald en geldig tot  02-08-2024
Klik hier voor het
 Food certificaat.

 

 

03-10-22 | BIO certificering 

Om klanten ook te kunnen voorzien van biologisch groenten en fruit, heeft StC zich laten certificeren door BIO Skal. Scope: invoer, distributie en opslag van biologische groenten, fruit en kruiden. Het certificaat is geldig tot 31-12-2023, klik hier voor ons BIO certificaat.

 
28-08-22 | QS Wholesale

Afgelopen augustus heeft StC een nieuwe standaard geïmplementeerd: QS Wholesale. Het certificaat is behaald en geldig tot 08-07-2024, klik hier voor ons QS certificaat.

 
15-08-22 | IFS Broker & IFS Food

Het IFS Broker certificaat is opnieuw op higher level behaald. Vanwege ons nieuwe proces: het sealen van komkommers, hebben wij IFS logistics vervangen door IFS Food, eveneens op higher level. De certificaten zijn geldig tot 17-08-2023

De nieuwe certificaten: IFS Broker 22-23 | IFS Food 22-23 

 
24-06-21 | IFS Logistics & Broker 

Op 22 juni jl. heeft StC International IFS Broker opnieuw op higher level behaald.

Daarnaast hebben wij vanwege onze eigen op -en overslaglocatie afgelopen periode IFS Logistics geïmplementeerd. Deze standaard is op 23 juni jl. geauditeerd door Lloyd’s Register; deze standaard is ook op higher level behaald.

De nieuwe certificaten worden binnen 6 weken verwacht. Wanneer wij deze ontvangen zullen wij deze online beschikbaar stellen.

De nieuwe certificaten: IFS Broker 21-22 | IFS Logistics 21-22 

Hier vindt u de audit resultaten:  IFS Broker | IFS Logistics

 
10-03-21 | Verhuizing & Loods

Inmiddels zijn wij verhuisd naar Honselersdijk. 

Maandag 15 maart gaan wij starten met het inrichten en beheren van onze eigen op- en overslag loods. Groenten & fruit welke niet rechtstreeks geleverd worden, kunnen hier tijdelijk opgeslagen en verladen worden. 

Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel, wij zijn gecertificeerd IFS Broker. Vanwege de nieuwe loods hebben wij hiernaast de IFS Logistics standaard geïmplementeerd. De audits hiervan vinden plaats in april en juni ’21; wij verwachten het nieuwe certificaat in juli/ augustus. 

Wanneer u – ondanks de implementatie – níet wilt dat uw producten opgeslagen worden vóór wij ons certificaat hebben ontvangen, kunt u dit aangeven per mail naar  QA@stcint.eu

 
05-06-20 | IFS Broker verlengd

StC International is gecertificeerd als IFS Broker. Vanwege de Corona-uitbraak werd de jaarlijkse audit van maart naar mei verplaatst. Het certificaat verliep op: 17-05-20, maar is vanwege de uitgestelde audit met 6 maanden verlengd.

Inmiddels zijn wij weer op higher level geslaagd. Wij verwachten het nieuwe certificaat te ontvangen vóór 17 juni’20. Indien gewenst kunt ons COID (61158) controleren op de IFS Website

–> Download het IFS Broker certificaat HIER <–

 

> Standaarden <

StC werkt volgens de standaarden: IFS Broker, IFS Food, Skal Biocontrole en QS Wholesale. Deze standaarden versterken onze professionele aanpak op het gebied van  voedselveiligheid. Externe, geaccrediteerde partijen voeren jaarlijks audits uit om de naleving van deze standaarden te controleren. 

IFS | Food & Broker

Bio Skalcontrole

QS | Qualitat und Sicherheit 

 

> Voedselveiligheid bij StC <

Heeft u vragen over ons voedselveiligheidssysteem, of over een ingekocht product? Stuur een e-mail naar: QA@stcint.eu of bel naar: +31 174 – 752955

Huidige certificaten:

 

Bent u enthousiast geworden?

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.